21.06.2022
Iti da fiori! Aurel Chirtoaca a lansat o melodie dedicata razboiului: „Aceasta piesa este si un omagiu pentru cei care au luptat pentru tara noastra” - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, muzicianul Aurel Chirtoaca a interpretat o piesa lirica, despre razboi. Dupa spusele cantaretului, aceasta piesa este nu doar despre razboiul din Ucraina, ci si despre cel care s-a intamplat in tara noastra. Fiind din regiunea Nistrului, artistul isi aminteste foarte bine cum a fost in anul 1992. Mai multe vezi in interviul de mai jos.

In timp ce canta, au fost difuzate si cateva imagini din videoclipul pentru melodia data. „Aceasta piesa are aproximativ 100 de ani. Din start era cantata de cor barbatesc si eu am spus ca sa fac si eu o varianta in limba romana a piesei. Textul a fost scris Viorica Nagacevschi, un text care ne reprezinta foarte bine si reprezinta toate momentele prin care am trecut. Pana la urma, toata independenta noatra nu a venit pur si simplu, pentru ea a luptat cineva. Aceasta piesa este si un omagiu pentru cei care au luptat pentru tara noastra”. 

„Este o melodie pentru a atinge sufletul, o melodie care va trezi in noi patriotismul, sa ne dam seama de lucrurile care se intampla si sa nu fim indiferenti”, a mentionat Aurel Chirtoaca.

Interpreta Sasha Letty este omagiata! Vezi ce surpriza a avut viitoarea mamica la miez de noapte, dar si ce emotii intense a trait - VIDEO

Aurel Chirtoaca s-a nascut intr-o regiune de langa Nistru. Cand era mic, in 1992 el a auzit acele bubuituri. „Aveam 11 ani si norocul nostru ca in zona Rezinei au fost auzite mai putin bubuituri. Noi stiam ce se intampla pe cealalta parte. Mergeam la Nistru si vedeam coloane intregi de tancuri. Eram copii si inca nu intelegeam tot”. 

Baiatul sau, Laurentiu este deja destul de mare si intelege tot ce se intampla. „El tot ma intreaba care este situatia, ce se mai aude. Ei discuta si la scoala cu colegii. Acasa noi incercam sa nu prea discutam despre asta, caci acum este multa informatie si este greu de facut aceasta diferenta”. 

Interpretul este tata deja de trei ori si dupa parerea lui, el este un tata: „Cred ca sunt un tata bun, dar uneori pot si rau. Eu nu inteleg de ce trebuie sa fac diferenta dintre copii, daca e fata sau e baiat. Eu incerc sa ma comport cu toti trei la fel, sa nu fac o diferenta dintre ei”. 

Au vizitat una dintre cele mai frumoase gradini zoologice din lume! Familia Melnic - vacanta de neuitat la Madrid: „Avem asa o traditie in familie ca in oricare tara pe care o vizitam sa vedem gradina zoologica” - VIDEO

Recent, interpretul a avut un concert frumos, unde a cantat alaturi de Aura, Dorin Galben si alti artisti. „A fost o seara minunata. Ne-am dori foarte mult la concertele pe care le petreceam in pandemie, pentru ca, dupa mine, anume in pandemie au fost cele mai frumoase momente din viata noastra. Eu am incercat sa ma uit la partea buna si sa iau din asta doar lucruri frumoase”. 

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie