20.04.2021
Interviu de suflet cu Vasile si Vitalie Advahov despre familie, copii, sora lor si despre muzica. „A fost ceva nou anul acesta cand copiii mei m-au intrecut la vizualizari" - VIDEO

Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Vasile si Vitalie Advahov au facut mare veselie.

Citeste si :  Imagini de poveste in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Moldova! Unde a interpretat Catalin Advahov renumita piesa a lui Vivaldi

Pentru multi artisti aceasta perioada este foarte grea. „Se spunea ca trebuie sa ne reprofilam, sa cautam altceva de muncit, dar avand in vedere cat de importante sunt simtul la degete, dupa ce muncesti si iai ceva greu in mana si patesti ceva la degetel, nu vei mai putea canta la instrument. Sunt unii muzicieni care sunt intr-o depresie si ar trebui scosi din aceasta situatie.”

Familia Advahov de curand s-a vaccinat anti-COVID.  „Am trecut si prin COVID si ne-am vaccinat in Romania. Ne este dor sa stam impreuna de sarbatori, nu doar prin telefon. Ne-am straduit sa ii protejam pe parinti.”

Citeste si :  Vitalie Advahov a urcat pe un cal intr-un loc de poveste alaturi de familie. Lorena Bogza: „Ptiu, ptiu sa nu fie de deochi!”

Mostenitorii artistilor calca pe urmele parintilor sai si invata muzica si se descurca de minune la acest capitol. „Copiii nostri iau pilda de la noi si ei intre ei se impaca bine si fac un mic ansalmbul acasa. Este important sa se impace toti fratii asa cum ne impacam si noi. Prin muzica ne certam, dar frumos ne certam. Vasile era mai sotios, batea toba dupa care prime si de la mine si tot asa, ca copiii....Pentru mine a fost ceva nou anul acesta cand copiii mei m-au intrecut la vizualizari. Intr-un timp record de cinci zile au avut vizualizari vreo doua milioane. E ceva care eu nu am avut-o si recunosc. E un inceput pentru copii si trebuie sa munceasca mult.”

Citeste si :  Povestea incredibila a viorii lui Vasile Advahov. A vandut-o cand era student, pentru ca avea nevoie de bani. Ce s-a intamplat peste 20 de ani cu pretiosul instrument

Cat despre sora lor, fratii Advahov spun: „Surioara noastra ne ajuta pe noi. Acum lucreaza ca administrator la orchestra. A facut vioara sapte ani la Cahul. Imi pare rau ca nu a plecat mai departe sa studieze. Lucram impreuna. Este un echilibru intre mine si fratele.”

Priveste interviul in intregime si afla daca au reusit fratii Advahov sa mentina orchestra in intregime in aceasta perioada, dar si despre familiile instrumentistilor.

Citeste si :  Fluturasi in stomac si in bucatarie. Catalin Advahov si Andreea Bostanica au primit doar note de 10 in cadrul show-ului culinar Gusturile Se Discuta - VIDEO
Articole din aceeasi categorie