25.01.2023
Pentru Cristina Ceaus, anul 2023 a inceput cu mai multe premiere minunate! Artista a lansat doua piese populare: „Am vrut ceva sa schimb, sa fac ceva nou si in aranjamente” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta de muzica populara Cristina Ceaus. Aceasta a venit cu doua premiere muzicale inedite, pe care le-a inregistrat cu o alta orchestra. De asemenea, artista a facut o retrospectiva a anului 2022 si a spus ce asteptari are de la noul an. 

De multa vreme, Cristina Ceaus nu a aparut in platoul serilor perfecte. „Am refuzat multe emisiuni, aveam si un motiv”. 

Maestrul Nicolae Botgros implineste 70 de ani! Retelele de socializare - inundate de felicitari din partea colegilor sai de breasla, dar si a familiei sale - FOTO

In cadrul emisiunii, interpreta a venit intr-o tinuta speciala. „Am facut-o la comanda. A fost o rochie desenata pe foaie de mine. Mi-am permis sa iau o ie din garderoba mea si i-am dat o noua viata. Fiecare detaliu, bumb, paietele, tot a fost gandit de mine si croitor. A fost si o incercare pentru croitoreasa mea, caci a fost prima sa lucrare de acest gen. A fost complicat si pentru ea si pentru mine, dar eu sunt asa ca daca visez, eu imi doresc tare si realizez. Am si un brau frumos, cu un bant la spate”. 

De asemenea, interpreta a venit cu o premiera, o noua melodie populara. „E o premiera si pentru mine, caci am lucrat cu o alta orchestra. Am vrut ceva sa schimb, sa fac ceva nou si in aranjamente. Toate orchestrele au o amprenta a lor, ceva diferit de altii. Melodia imi apartine mie. Chiar si textul imi apartine, insa m-a ajutat si l-am facut cap coada, Catalina Lungu. Sunt foarte multumita de ce a iesit”. 

Potrivit Cristinei, anul 2022 a trecut foarte repede. „Nici nu mi-am dat seama cum a trecut el si am fost nevoita sa ma uit in retrospectiva mea, ca sa inteleg ce am facut. A fost un an bun, atat de incarcat, foarte bine aranjat si la locul lui. A inceput anul cu botezul pentru fetita mea. Am facut o petrecere mare cu toata lumea, unde au fost si colegii mei si cei mai apropiati oameni. Intreg anul am cantat, am fost in Romania mai mult, pentru ca acolo sunt mai des invitata. Am sarbatorit 15 ani de casatorie cu sotul si la fel am facut o petrecere mare. Tare frumos a fost, ma bucur ca suntem sanatosi, suntem bine”. 

A devenit puternica si increzatoare! Cat de mult a schimbat-o divortul pe Rodica Cioranica. Jurnalista a facut dezvaluiri emotionante: „Nu mai sunt pustoaica aia care se teme de despartire” - VIDEO

„Iar 2023 a inceput cu implinirea dorintelor. Mi-am dorit sa realizez doua melodii, ma gandeam sa filmez si videoclipuri si le-am si filmat. Dupa aia mi-am mai dorit ceva foarte wow si am facut. Urmeaza sa ne realizam visul nostru din familie, dar nu va spun pana nu-l vad realizat pana la capat. Dar e foarte bine cand ai planuri, cand faci ceva, nu stai pe loc”, a adaugat Cristina Ceaus. 

Articole din aceeasi categorie